Wie ben ik?

Mijn naam is Frances Kosters. Aangenaam! Met mijn ambitieuze en enthousiaste instelling probeer ik altijd het maximale te bereiken voor het team en de klant. Ik ben een harde werker die met veel doorzettingsvermogen en humor het beste uit de dag haalt.

Na mijn VWO en opleiding tot Directiesecretaresse ben ik aan de slag gegaan als Management Assistente, Directiesecretaresse en Office Manager en heb ik ook ervaring opgedaan op het gebied van HR. Na deze functies heb ik bij een internationaal software bedrijf een loyaliteitsprogramma opgezet en beheerd. Vervolgens ben ik bij dit bedrijf als Account Manager aan de slag gegaan. In deze jaren heb ik mezelf op diverse vlakken kunnen ontwikkelen en heb ik veel commerciĆ«le ervaring opgedaan. 

In de daarop volgende rol als Project Manager was ik eindverantwoordelijk voor het organiseren van diverse complexe meetings en events voor de IT-sector. Met het team zorgde ik voor een soepele en nauwkeurige uitvoering van verschillende events in opdracht van onze klanten. Uitdaging was om een zo goed mogelijke klanttevredenheid te realiseren en interne processen steeds meer te optimaliseren.

De werkervaring die ik heb opgedaan, is opgebouwd via verscheidende functies en branches. Rode draad hierin is mijn dienstverlenende en professionele karakter. Onderscheidende kracht van mij is orde in chaos te herstellen en direct inzetbaar te zijn. Oftewel Leave It 2 Me!

Kennismaken?

Ik kijk uit naar ons gesprek en vertel graag wat ik kan betekenen voor jouw organisatie.

Bel  06 54 98 74 03  of stuur een mail naar info@li2m.nl en dan zien we elkaar snel!